Ett liv på tröskeln

lördag, oktober 14, 2006

Mental isbrytare

Så var det gjort, rummet är städat och jag kan börja leva ett sunt liv igen. Efter det förra inlägget funderade jag på om det är värt det. Är det värt några timmars lidande för att få ett liv? Ja, det är det. Jag hade nått den gräns av ångest att det bara var att sätta igång. Min kära mor hjälpte till lite grann, men det var först när jag bar ett par baskaggar upp till vinden då jag blev inspirerad på allvar. Ett ludet odjur kravlade upp på axeln på mig, en spindel gjorde ett övertramp… jag hatar spindlar. Kontrollerat satte jag ner baslådorna innan jag kunde börja slita av mig kläderna. När den största känslan av obehag lagt sig åkte både dammsugare och golvmopp fram, och varje litet hörn fick sig en omgång. Tänk om man var Saddam för en dag, med tillgång till alla möjliga sorters kemiska bekämpningsmedel. Då jäklar hade de små asen fått smaka på allvar! Baghdad- Bob hade fått jobba övertid för att förklara min etniska rensning på rummet.

I alla fall, jag har åter igen ett liv värt att nämna. Det var Bad taste på kåren i torsdags, dvs. gräv fram det fulaste du har och bär det med stolthet. Valet föll på en grön träningsoveralljacka med turtles på, kombinerat med bruna shorts och fotbollsstrumpor. När rocken väl var på plats slängde jag en blick i spegeln, fågäng som man är, och såg Göring stå där och flina. Shortsen och de höga strumporna gav ett intryck av knäbyxor, en grå ullrock, svarta läderhandskar och en grå mössa till det och vips så var naziutstyrseln ett skrämmande faktum. Sebbe fick låna lite kläder, vi hade mycket kul på lager. I alla fall en mycket lyckad kväll även om blickarna man fick på vägen dit var något nedlåtande. Tyvärr drog min träningsoverallsjacka till sig hela Västerås samlade nördar och det blev fler än två ryggdunkningar under kvällens gång. Jag fick även chansen att hälsa och växla några ord med Jonas nya flamma under kvällens gång. Klart godkänd!

Jag somnade strax efter 4, och vaknade upp igen vid 7.40 med bankande huvudvärk. En dubbel dos resorb, två huvudvärkstabletter och en loka fick bli kuren tillsammans med en portion gröt. Att somna om igen var inte att tänka på, så jag slog en signal till Jonas som vägrade svara, sedan gav jag mig ut i dimman för en joggingtur på rockis. Mycket lyckat så här i efterhand, särskilt som det även bar av till gymmet efteråt när Jonas väl repat sig efter gårdagen. Somnade sött efter det och tanken var att nattvandra på kvällen, men intresset visade sig vara svalt och Silk hamnade efter mycket om och men på schemat.

Det visade sig vara sämre än förväntat, med ett apberg i hörnet beståendes av hela eliten från lunarstorm. Ta det och lägg till vidrig Spendrups export och du har ett praktfiasko. Fick ett erbjudande om en flickvän i trapphuset på vägen ut vid 01.30 ungefär i alla fall, men det var inget intressant. Hade ju kunnat vara ett enkelt sätt att hitta en utväg från livet som singel, men faktum är att jag trivs rätt bra som det är med nystädat rum och så och är knappast villig att ge upp det för en finnig variant av Britney Spears.

Vill ni bevittna freakshowen med egna ögon? http://www.clubsilk.nu/vimmel/?showroom=true&album=2006-10-13%20FREDAG Notera att vi INTE finns med på någon bild. Jag lovar, det är ingen slump…