Ett liv på tröskeln

lördag, oktober 28, 2006

Bombhot i tredje period

Dagstrippen till Karlstad är nu avklarad. Kaj (min farbror) har repat sig mirakulöst och var nästan helt som vanligt. Fantastiskt roligt och nästan helt obegripligt! Efter ett par besök på sjukhuset så var det dags för matchen, Färjestad tog emot MoDo, det var fullsatt och allt talade för en kanonmatch. Tyvärr verkade ingen ha talat om det för spelarna och vi fick genomlida rutten underhållning i två och en halv period. MoDo ledde med 0-2 men Färjestad började se något vassare ut och hade Power play. Då åker domarna till båset och en guljacka börjar vifta ut folk med stor entusiasm. På högtalarna gick ett mycket tystlåtet meddelande ut som ingen uppfattade, men folk tog sig från läktarna i alla fall och spelarna lämnade snabbt isen. Vad händer?

Matchen avbröts och vi fick snällt gå till bilarna. På radion sa dem att arenan blivit bombhotad och att det var oklart om matchen skulle återupptas. Vad är det för idioter som gör saker som dessa?
1. Vill ni bomba en fullsatt arena och vill orsaka största möjliga skada, ring då inte polisen och säg att du tänker göra det.
2. Vill du inte bomba en fullsatt arena, ring då inte heller polisen och säg att du vill göra det. Det förstör så mycket för tusentals betalande åskådare.

Pengarna tillbaka! Inte fan fick vi se någon hockey värd namnet, sen fick vi inte ens lida färdigt.

Skandal!

Åt en kebabtallrik på vägen hem och sov gott. Nu ska vi försöka få Sebbe att öka takten så vi kommer ut någon gång. Sjukt seg grabb...

Vill ni läsa om händelsen, läs följande länkar:
http://www.farjestadsbk.se/showpage.asp?PID=1817230592
http://www.farjestadsbk.se/showpage.asp?PID=1567833344
http://www.farjestadsbk.se/showpage.asp?PID=550485248